För en roligare vardag för dig och din hund  

Kurser våren 2024

På mina kurser jobbar vi med saker som du och din hund har nytta av i vardagen.  Visste du att du kan använda ditt friskvårdsbidrag till att gå hundkurs? Det är din arbetsgivare som bestämmer vad du får använda ditt bidrag till så kolla alltid med din arbetsgivare först. 

Valpkurs

Vårens sista valpkurs är redan igång men en ny start kommer i höst.

Att gå en valpkurs tillsammans med sin nya fyrbenta vän ger er en bra start på erat liv till sammas. På den här kursen går vi igenom saker som ni har nytta av i vardagen. Inkallning, koppelgående, byteshandel och berikning är några av de saker vi kommer jobba med. Praktik varvas med teori. 

För valpar mellan 12 veckor och 6 månader. 

Onsdagar: 22/5, 29/5, 5/6, 12/6 & 19/6

kl 18.00-19.30

Plats: Sannas Hundfokus i Tråvad, utomhus

Pris: 1995 kr

Max 4 deltagare

Anmäl dig på anmalan@sannashundfokus.se eller i formuläret nedan. Läs villkoren nedan innan du anmäler dig. Boosta självförtroendet steg 1

Kursen har redan varit håll utkik efter nytt datum i höst.

Alla behöver vi boosta vårat självförtroende ibland, både människor och hundar. Den här kursen är för alla hundar i alla åldrar och passar speciellt för de hundar som tycker att världen kan vara lite läskig ibland.  Den här kursen baseras på Jessica Manns bok Blygerhundar - så gör du din hund till en superhjälte. Älskade grånos, seniorkul

Kursen har redan varit i vår, nytt datum kommer nästa år.

Har du en underbar grånos hemma? Den här kursen är anpassad efter den lite äldre hunden som fortfarande vill ha roligt även om kroppen börjar bli lite stel. Kom och träffa andra grånosar och ge din hund en rolig stund. För hundar från 7 år och uppåt.Kurser våren 2024

Unghundskurs

Denna kurs återkommer i höst

Har din hund fått knäck i lurarna och slutat lyssna på dig eller skäller på soptunnan som stått på samma plats hela tiden? Grattis du har fått en tonåring i huset. På den här kursen jobbar vi med samarbetet och kommunikation blandat med roliga övningar och berikning. För hundar från 6 månader - 2 år. 

Plats: Sannas Hundfokus, utomhus

Pris: 1595 kr

Max 4 deltagare

Anmäl dig på anmalan@sannashundfokus.se eller i formuläret nedan. Läs villkoren nedan innan du anmäler dig. 

Hundmöteskurs

Denna kurs återkommer i höst

Den här kursen är för dig som har problem vid hundmöten. Vi kommer gå igenom olika metoder och strategier som du har nytta av vid hundmöten, vi kommer prata om varför utfallen sker. Vi kommer att börja med att jobba en och en och kursen kommer byggas efter er hunds förutsättningar. Din hund behöver helst kunna vänta i bilen mellan övningarna alternativt bakom avgränsning tillsammans med sin människa. Din hund får inte ha bitit en annan hund. 

Plats: Sannas Hundfokus, utomhus

Pris: 1595 kr

Max 4 deltagare

Anmäl dig på anmalan@sannashundfokus.se eller i formuläret nedan. Läs villkoren nedan innan du anmäler dig. 

Bygg din egen kurs, en tillfällens kurser

Ibland vill man inte boka upp sig på en hel kurs utan bara finslipa på vissa saker. Här kan du boka upp dig på en eller flera tillfällen och träna just det du behöver. Boka gärna alla tillfällena samtidigt om du vill gå flera kurser.  Alla tillfällena är mellan kl 18.00 - 19.30 och kostnad är 325 kr/tillfälle.

Torsdag 13/6 Noslycka

Torsdag 20/6 Kul med target

Max 4 deltagare/tillfälle

Har du frågor skicka dem till info@sannashundfokus.se

Anmäl dig på anmalan@sannashundfokus.se eller i formuläret nedan. Läs villkoren nedan innan du anmäler dig. Boka din plats på kurs här

Det här ska finnas med i din anmälan: Ditt namn och din e-post adress. I meddelande skriver du vilken kurs du vill gå, din adress och telefonnr. Din hunds namn, ålder och ras. Du får mer information, vägbeskrivning och faktura på din mail när du anmält dig. Glöm inte att kryssa i rutan Jag är människa innan du trycker på Skicka.

Jag svarar alltid så snabbt jag kan med en bekräftelse på att din anmälan kommit in. Om du inte fått svar inom 2 dagar maila till sannashundfokus@gmail.com då mailen till den här sidan ibland är lite trög. 


Namn E-post Meddelande Skicka in

Villkor

Jag jobbar med belönings baserad träning och reko metoder det är därför inte tillåtet med någon form av tvång eller bestraffning hos Sannas Hundfokus. Jag förbehåller mig rätten att avvisa den som upprepar tvång eller bestraffning på mina kurser, privatträning eller beteendeutredning, trots tillsägelse. Om detta inträffar betalas inte kursavgiften tillbaka.

Om du uteblir från en kurs utan att meddela betalas inte kursavgiften tillbaka.

Om du uteblir från ett/flera kurstillfällen ersätts inte dessa.

På mina kurser är det inte tillåtet med stryphalsband eller annan utrustning med strypfunktion, antidrag utrustning är inte heller tillåtet. Jag anser att det inte är etiskt riktigt att använda sådan utrustning då det kan medföra ett stort obehag för hunden och i vissa fall även orsaka skador. Va snäll och respektera detta om du vill gå kurs hos mig.

Flexikoppel är inte tillåtna på mina kurser.

Hundarna får inte hälsa på varandra på kurs området, detta för att minska skaderisk men även för att minska risk för spridning av smittsamma sjukdomar.

Din hund ska vara frisk och försäkrad för att gå på kurs hos mig.

Din hund får inte ha bitit en annan hund eller människa.

Hunden ska alltid vara kopplad på kurs området om inte jag har sagt att det är ok att ha hunden lös.

Kursavgift betalas tillbaka om du eller din hund skulle bli skadade eller sjuka innan kursstart. Du bör kunna visa upp ett läkarintyg eller veterinärintyg.

Om jag måste ställa in en kurs på grund av sjukdom, skada eller för få anmälda betalas hela kursavgiften tillbaka.